Студија на случај: Статистичка анализа на фактори кои влијаат на продажбата преку онлајн продавница

Како никогаш досега, ни се потребни одлуки донесени врз база на докази. Шпекулирањето и носењето одлуки врз база на ставови и мислења, се коцкање со резултатите, профитабилноста и ултимативно со…

Перцепцијата е реалност. Како бизнисите да се изборат со стравот?

Кога луѓето се исплашени, трошат помалку генерално, а особено помалку на несуштински работи. Многу научни истражувања пронаоѓаат директна корелација помеѓу стравот и потрошувачките одлуки на купувачите. Дискутирајќи на темава, со…

Трендови во фејсбук маркетингот за 2020

Минатата година изобилуваше со текстови и статии, каде се предвидуваше падот на корисниците на фејсбук. Најновите податоци и извештаи тоа целосно го побиваат. Фејсбук постојано расте, според бројот на нови…

Што научив од досега изработени 50 веб страни…

Наместо со Новогодишна честитка, ние од Тивиус решивме Новата 2020-та да ви ја честитаме со една статија. Статија каде ви го презентираме нашето искуство, акумулирано изминативе неколку години работејќи веб…

Како со дигитален маркетинг до поуспешен бизнис?

Доколку сте во бизнис водите, вашите мисли сигурно често се движат во насока на резултати и ефикасност. Наместо дефиниции и филозофија, очекувате конкретни решенија. Бидејќи оваа статија е наменета токму…
Facebook Pagelike Widget

Most Viewed Posts

  1. Кои се 20-те најпопуларни социјални мрежи во светот? (3,469)
  2. 10 причини зошто ти е потребен редизајн на веб сајтот (3,003)
  3. 10 типични карактеристики на претприемачите (2,585)
  4. Изработка на Веб Страница: 5 Причини Зошто (2,505)
  5. 6 причини зошто е потребно видео за Вашиот бизнис денес (2,417)
  6. 4-те Најважни Трендови Во Маркетингот Денес (2,233)
  7. Како да го подобрите вашиот ранк на Google според одредени клучни зборови (2,158)
  8. Важноста и вистинската цена на еден веб сајт (2,125)
  9. Респонзивниот веб дизајн, твојот бизнис и Google (2,090)
  10. Што работи една дигитална маркетинг агенција? (2,074)
Menu