1. Home
 2. Blog
 3. Page 12

10 легендарни мисли од најпознатите менаџери

Ви споделуваме листа од 10 најпознати и инспирирачки мисли и совети од некои од најуспешните менаџери и иноватори. 1. „Кога иновирате, бидете подготвени сите да ви велат дека сте луди“…

5 вистини за бизнисот и претприемаштвото

Понекогаш се потребни совети од успешни претприемачи, кои поминале низ многу препреки и научиле многу драгоцени лекции. Вилијам Вандерблумен споделува 5 вистини за бизнисот и претприемаштвото. 1. Виртуелното е преценето…
Facebook Pagelike Widget

Most Viewed Posts

 1. Кои се 20-те најпопуларни социјални мрежи во светот? (5,125)
 2. 10 типични карактеристики на претприемачите (3,971)
 3. Што работи една дигитална маркетинг агенција? (3,457)
 4. 10 причини зошто ти е потребен редизајн на веб сајтот (3,148)
 5. Изработка на Веб Страница: 5 Причини Зошто (2,964)
 6. 6 причини зошто е потребно видео за Вашиот бизнис денес (2,547)
 7. Како да создадеш ефикасен канал за продажба преку фејсбук (2,390)
 8. 4-те Најважни Трендови Во Маркетингот Денес (2,325)
 9. Како да го подобрите вашиот ранк на Google според одредени клучни зборови (2,320)
 10. Важноста и вистинската цена на еден веб сајт (2,317)