1. Home
 2. Blog
 3. Page 2

Трендови во фејсбук маркетингот за 2020

Минатата година изобилуваше со текстови и статии, каде се предвидуваше падот на корисниците на фејсбук. Најновите податоци и извештаи тоа целосно го побиваат. Фејсбук постојано расте, според бројот на нови…

Што научив од досега изработени 50 веб страни…

Наместо со Новогодишна честитка, ние од Тивиус решивме Новата 2020-та да ви ја честитаме со една статија. Статија каде ви го презентираме нашето искуство, акумулирано изминативе неколку години работејќи веб…

Како со дигитален маркетинг до поуспешен бизнис?

Доколку сте во бизнис водите, вашите мисли сигурно често се движат во насока на резултати и ефикасност. Наместо дефиниции и филозофија, очекувате конкретни решенија. Бидејќи оваа статија е наменета токму…

Што работи една дигитална маркетинг агенција?

Иако, многумина се повеќе се запознаени со работата и улогата на дигиталните маркетинг агенции, сепак постои простор за подобро објаснување, особено за оние кои се од приватниот сектор, но сепак…

Зошто е важно ефикасното спонзорирање на фејсбук?

Ефикасноста е клучна во маркетингот. Ресурсите се ограничени, затоа мора ефективно и ефикасно да ги користиме. Тоа значи дека со најмалку потрошени средства да ги постигнеме најдобрите можни резултати. Оваа…
Facebook Pagelike Widget

Most Viewed Posts

 1. Кои се 20-те најпопуларни социјални мрежи во светот? (5,411)
 2. 10 типични карактеристики на претприемачите (4,229)
 3. Што работи една дигитална маркетинг агенција? (3,677)
 4. 10 причини зошто ти е потребен редизајн на веб сајтот (3,164)
 5. Изработка на Веб Страница: 5 Причини Зошто (3,033)
 6. 6 причини зошто е потребно видео за Вашиот бизнис денес (2,556)
 7. Како да создадеш ефикасен канал за продажба преку фејсбук (2,483)
 8. Главните причини поради кои едно лого се памети (2,405)
 9. 4-те Најважни Трендови Во Маркетингот Денес (2,364)
 10. Важноста и вистинската цена на еден веб сајт (2,358)