1. Home
 2. Blog
 3. Page 4
дигиталниот маркетинг

7 Основи на Дигиталниот Маркетинг за 2018

Солидната стратегија за дигитален маркетинг се претвори во нешто што секој бизнис мора да го развива ако сака неговата порака да допре до таргетираниот потрошувач. Успехот кај дигиталниот маркетинг зависи…
е-продавница

Зошто е добро да имаш сопствена е-продавница?

Дали знаеш дека 60% од Интернет корисниците купуваат онлајн од некоја е-продавница. И тоа овие бројки се однесуваат за 2017. Трендовите велат дека до 2021 овој процент ќе порасне на…
продажба

Што продава повеќе: фактот или приказната?

Замислете двајца продавачи се натпреваруваат да продадат автомобил Астон Мартин. Едниот во своите техники на убедување користи исклучиво факти, за брзината, моќноста, потрошувачката на гориво, безбедноста на возилото итн. На…
јадрото на маркетингот преку содржина

Видео – Јадрото на Маркетингот Преку Содржина

Сите истражувања ни укажуваат на фактот дека видеото е јадрото на маркетингот преку содржина. Во иднина, видеото ќе опфаќа дури 80% од целокупниот искористен интернет сообраќај. Тоа е неверојатно, но…
Facebook Pagelike Widget

Most Viewed Posts

 1. Кои се 20-те најпопуларни социјални мрежи во светот? (5,411)
 2. 10 типични карактеристики на претприемачите (4,229)
 3. Што работи една дигитална маркетинг агенција? (3,677)
 4. 10 причини зошто ти е потребен редизајн на веб сајтот (3,164)
 5. Изработка на Веб Страница: 5 Причини Зошто (3,033)
 6. 6 причини зошто е потребно видео за Вашиот бизнис денес (2,556)
 7. Како да создадеш ефикасен канал за продажба преку фејсбук (2,483)
 8. Главните причини поради кои едно лого се памети (2,405)
 9. 4-те Најважни Трендови Во Маркетингот Денес (2,364)
 10. Важноста и вистинската цена на еден веб сајт (2,358)