1. Home
 2. Blog
 3. Page 6
маркетинг трендови

4-те Најважни Трендови Во Маркетингот Денес

Маркетинг екосистемот се промени многу во последните 7-8 години. Тоа е факт. Новите авении кои се отворија за маркетинг професионалците и брендовите создадоа одлични возачи, но истовремено фатија и неколкумина…
Бизнис веб страница

Изработка на Веб Страница: 5 Причини Зошто

„Зошто?“ претставува едно од најфундаменталните прашања кое секој врвен претприемач го поставува секој ден, како на себе, така и на своите вработени. Особено кога станува збор за иновации и трансформација…

Светиот грал на маркетингот – видеото

Дали сакате да ја дознаете тајната формула за успех на вашиот бизнис во 2017 година? Едноставно… Направете видео! Направете не едно, туку 2, 3, 4 па и 10 видеа. Видеото…

5 најголеми грешки кои ги правите при маркетингот на социјалните мрежи

Маркетингот на социјалните мрежи е главна алка во целокупниот дигитален маркетинг. Дури 82% од маркетинг менаџерите ширум светот веруваат дека социјалните мрежи се главната алатка во модерниот маркетинг. Социјалните мрежи…

Most Viewed Posts

 1. Кои се 20-те најпопуларни социјални мрежи во светот? (5,570)
 2. 10 типични карактеристики на претприемачите (4,349)
 3. Што работи една дигитална маркетинг агенција? (3,798)
 4. 10 причини зошто ти е потребен редизајн на веб сајтот (3,174)
 5. Изработка на Веб Страница: 5 Причини Зошто (3,063)
 6. 6 причини зошто е потребно видео за Вашиот бизнис денес (2,559)
 7. Како да создадеш ефикасен канал за продажба преку фејсбук (2,509)
 8. Главните причини поради кои едно лого се памети (2,451)
 9. Важноста и вистинската цена на еден веб сајт (2,382)
 10. 4-те Најважни Трендови Во Маркетингот Денес (2,380)