1. Home
 2. Blog
 3. Page 7

10 типични карактеристики на претприемачите

Да се биде претприемач не е ниту лесно, ниту едноставно. Претприемаштвото бара посебен вид на навики и особини, кои покрај страста, дисциплината и посветеноста, се типични карактеристики на претприемачите. Секако,…

Моќта на Визуелната содржина

Ја гледаме секаде. На знаци, на билборди, на автобуси, на Интернет. Исто ја гледаме и на социјалните мрежи, на телевизија и во списанија. Значи буквално таа е секаде и не…

Што значи SEO?

Дали знаете колку постови се објавуваат на Интернет дневно? Некоја идеја? Преку 2 милиони! Тоа значи дека 46-мина објавиле пост, додека вие ги читавте горните 3 реченици. Живееме во свет…

(ИНФОГРАФИК) Како да комбинирате кампања на социјалните мрежи со емаил маркетинг кампања

Доколку некој ме праша за тоа која е најдобра онлајн маркетинг стратегија за неговиот бизнис, т.е. „дали маркетинг на социјалните мрежи или емаил маркетинг?“, јас без двоумење би му одговорил:…
Facebook Pagelike Widget

Most Viewed Posts

 1. Кои се 20-те најпопуларни социјални мрежи во светот? (5,020)
 2. 10 типични карактеристики на претприемачите (3,889)
 3. Што работи една дигитална маркетинг агенција? (3,348)
 4. 10 причини зошто ти е потребен редизајн на веб сајтот (3,138)
 5. Изработка на Веб Страница: 5 Причини Зошто (2,924)
 6. 6 причини зошто е потребно видео за Вашиот бизнис денес (2,532)
 7. Како да создадеш ефикасен канал за продажба преку фејсбук (2,311)
 8. Како да го подобрите вашиот ранк на Google според одредени клучни зборови (2,311)
 9. 4-те Најважни Трендови Во Маркетингот Денес (2,305)
 10. Важноста и вистинската цена на еден веб сајт (2,281)
Menu