1. Home
 2. Blog
 3. Page 8

Одбирање на Вистинската Боја за Твојот Бренд

Да зборуваме малку за боја. Повеќето брендови сакаат да имаат уникатна боја, поради која ќе бидат препознатливи. Помисли Кока-Кола и Пепси. Дали одма помисли на црвена и сина боја? Или…

Главните причини поради кои едно лого се памети

Сите ги забележуваме различните варијации на формите на едно лого, од социјалните мрежи до пакувањето на производот, па и на ќесите со кои ја напуштаме продавницата. Но, се прашувам зошто…

Градење на бренд онлајн

Кога почнуваш да градиш бренд од нула, ќе се соочиш со доста возбудливи предизвици. Успесите се пред тебе, а уште не си го искусил ни првиот пораз. Можеби имаш добар…
Facebook Pagelike Widget

Most Viewed Posts

 1. Кои се 20-те најпопуларни социјални мрежи во светот? (5,052)
 2. 10 типични карактеристики на претприемачите (3,918)
 3. Што работи една дигитална маркетинг агенција? (3,377)
 4. 10 причини зошто ти е потребен редизајн на веб сајтот (3,142)
 5. Изработка на Веб Страница: 5 Причини Зошто (2,934)
 6. 6 причини зошто е потребно видео за Вашиот бизнис денес (2,540)
 7. Како да создадеш ефикасен канал за продажба преку фејсбук (2,330)
 8. Како да го подобрите вашиот ранк на Google според одредени клучни зборови (2,313)
 9. 4-те Најважни Трендови Во Маркетингот Денес (2,308)
 10. Важноста и вистинската цена на еден веб сајт (2,293)
Menu