E-Commerce Marketing

Give new energy to your business after the crisis, with a complete set of online web store and creative e-commerce marketing campaigns

После кризата, на секој бизнис, ќе му биде потребна нова енергија. Енергија во смисла на подобрено онлајн присуство, можност за онлајн нарачки преку е-продавница, креативни и уникатни фотографии и графички содржини и паметно рекламирање на социјалните мрежи.

Оваа криза направи големи промени во начинот на функционирање и маркетирање на фирмите. Фирмите мора да бидат подготвени за следниот период, и да се адаптираат на промените, доколку сакаат да опстојат.

Што добива вашиот бизнис?

Стратегија за онлајн маркетинг

Креирање на маркетинг план специфично адаптиран за секој  бизнис, како и стратегија со предлог креативни кампањи

Изработка на е-продавница

Изработка на е-продавница со интегриран систем за онлајн плаќање (виртуелен пос-терминал) и систем за менаџирање на нарачките

Фотографии, дизајни и видеа

Креативна содржина за социјалните мрежи. Уникатни фотографии на производите изработени во студио, видеа за производите, како и дизајни/креативи за објави на социјалните мрежи

Кампањи на социјални мрежи

Редовни објави на социјалните мрежи, и спонзорирани таргетирани кампањи за различни намени (engagement, messaging, lead generation, website clicks) 

Пример фотографии/дизајни од кампањи
за наши клиенти

Е-продавницата на Флорео
ја изработи тимот на Тивиус

# Минималистичка и модерна веб страна со интегриран систем за онлајн продажба (виртуелен пос-терминал);

# Посебна страна со производи, поделени по категории (органски мед, природен мед итн.);

# Можност за додавање на купони со попусти, акции и сл.;

# Засебен систем за следење и одобрување на нарачките, како и аналитика на продажбите;

# Студиска фотографија на производите и видео со инструкции за тоа како да нарачате онлајн;

# Можност за guest shopping или за самостојно креирање профил.

Што велат клиентите за нас

“The team at Tivius Productions did a fantastic job boosting our social media marketing and online presence – it’s completely custom. They also took the time to train me on how to manage/update our campaign and website. They have been wonderful to work with every step of the way. I highly recommend Tivius for all of your marketing and web design needs. Blagoj, Martin and Aleksandar are amazing! Their knowledge and expertise in Facebook marketing have helped our company grow and we’ll continue using their services in the future.”

Ian Dinev
CEO of 10-4Wraps, INC, Florida
www.vehiclewrapsdestin.com

“Тимот на Тивиус за нас ја изработи е-продавницата www.floreo.mk, прва онлајн продавница за продажба на мед во Македонија. Паралелно со страната, моментално работат и на маркетинг на социјални мрежи и спонзорирање на фејсбук. Можам да кажам дека завршија одлична работа. Посебно сме задоволни од фотографиите кои изгледаат навистина професионално.”

Зоран Маринковиќ
Сопственик на Флорео Мед, Македонија
www.floreo.mk

Резервирај сега и добиј 10% попуст на комплетниот пакет