Tivius Productions

8 причини зошто да нѐ контактирате

Видео продукција

Денес, видеото е најпопуларниот и најбрзорастечки елемент во маркетингот. Преку видеата, вашите продукти и услуги оживуваат и стануваат попривлечни од тие на вашата конкуренција.

3Д анимации

Нудиме изработка на 3Д анимации, кои може да ви помогнат да ги визуелизирате вашите идеи многу многу подобро!

Веб дизајн

Креираме и дизајнираме професионални веб сајтови за фирми, веб портали за вести, веб сајтови за е-продажба, како и било каков друг вид на специфични веб сајтови.

Социјални мрежи

Менаџирање на профили на социјални мрежи и зголемување на интересот на публиката преку органски или платен маркетинг. Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, YouTube.

Фотографија

Фотографијата е одличен начин да визуелно го промовирате вашиот продукт. Преку креативна игра на светлина и бои, фотографијата може да биде многу моќна маркетинг алатка.

Маркетинг преку содржина

Пишување статии, приказни, говори и менаџирање на блогови. Исклучително корисен за подобрување на SEO и за стимулирање интерес за вашите продукти или услуги.

Графички дизајн

Што е првата работа која го претставува вашиот бренд? Тоа е вашето лого, постер, билборд. Токму затоа тие елементи се исклучително важни, бидејќи се прва асоцијација за вашиот бренд.

SEO

Сакаш да бидеш понапред на Google? Search Engine Optimization е процес ма подобрување на твојот ранк на пребарувачите според одредени клучни зборови.

Успешните проекти позади нас

  • Talent Types Photoshoot
  • INDIVIDUAL PHOTOSHOOT OFFICE
  • Toledano Method Website

Дизајнираме само прекрасни веб страни

Веб сајтот е лицето на една компанија. Професионалниот дизајн на вашиот веб сајт ги зголемува шансите да вашите клиенти го одберат вашиот продукт/услуга, за разлика од тој на вашата конкуренција.

Нашиот тим

Ова е нашиот професионален тим, секој посветен во неговата област на експертиза.

member

Александар Ѓелевски

Видео, Фотографија и Графички дизајн

Професионална фотографија и видео (продукција и пост-продукција). Софтверски пакети: Premiere Pro и Adobe After Effects за видеа. Photoshop и Adobe Illustrator за фотографија и графички дизајни.

member

Сара Соленикова

Маркетинг на социјални мрежи

Изработка и менаџирање на социјални мрежи: Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, YouTube, Vimeo, Google+. Фејсбук кампањи и реклами.

member

Благој Ѓелевски

Веб Дизајн

Создавање професионални и респонзивни на мобилни уреди веб сајтови, со модерен дизајн. Можност за изработка на веб сајтови за продажба, бизнис веб сајтови за фирми, портали, лични веб страни и многу повеќе.

member

Мартин Толовски

Веб Дизајн и Маркетинг Содржина

Создавање маркетинг содржина и професионални респонзивни на мобилни уреди веб сајтови, со модерен дизајн. Можност за изработка на веб сајтови за продажба, веб сајтови за фирми, портали, лични веб страни и многу повеќе.

Што велат за нас нашите клиенти

Апсолутно ги препорачувам Тивиус. Степенот на професионализам и постојана комуникација со клиентот се главните причини. Квалитетот на нивните услуги, се разбира, е исто така на многу високо ниво.

Илија Димовски, Сопственик на Ваис Инжинеринг

Тивиус Продукција
2016-10-05T12:41:26+00:00

Илија Димовски, Сопственик на Ваис Инжинеринг

Апсолутно ги препорачувам Тивиус. Степенот на професионализам и постојана комуникација со клиентот се главните причини. Квалитетот на нивните услуги, се разбира, е исто така на многу високо ниво.

Флексибилен, респонзивен и креативен тим. Навистина знаат како да го направат клиентот задоволен.

Благица Петрески, Извршен Директор во Finance Think

Тивиус Продукција
2016-10-13T20:47:18+00:00

Благица Петрески, Извршен Директор во Finance Think

Флексибилен, респонзивен и креативен тим. Навистина знаат како да го направат клиентот задоволен.

Одличен и професионален тим. Овие момци навистина можат да направат чуда!

Коста Петров, CEO, P World

Тивиус Продукција
2016-10-05T12:32:21+00:00

Коста Петров, CEO, P World

Одличен и професионален тим. Овие момци навистина можат да направат чуда!

Имав задоволство да соработувам со тимот на Тивиус Продукција и можам да кажам дека ги надминаа моите очекувања. Навистина е реткост денес да најдете тим од млади професионалци кои дефинитивно го разбираат она што го прават. Ако барате ефикасност, посветеност и високо ниво на професионализам, не барајте повеќе, Тивиус е вистинскиот тим за вас.

Марио Јовановски, Основач на МариоФит

Тивиус Продукција
2016-10-05T12:39:00+00:00

Марио Јовановски, Основач на МариоФит

Имав задоволство да соработувам со тимот на Тивиус Продукција и можам да кажам дека ги надминаа моите очекувања. Навистина е реткост денес да најдете тим од млади професионалци кои дефинитивно го разбираат она што го прават. Ако барате ефикасност, посветеност и високо ниво на професионализам, не барајте повеќе, Тивиус е вистинскиот тим за вас.

Element

Become a Member


Continue