Tivius Productions

3Д анимации

Креативни 3Д анимации

Имате јасна идеја за нешто што сакате да изградите или да предложите да биде изградено, и сакате тоа да го претставите на повизуелен начин, така што вашата публика може подобро да ја сфати идејата. Нудиме изработка на 3Д анимации, кои може да ви помогнат да ги визуелизирате вашите идеи многу многу подобро!

Објекти

Досега сме граделе 3Д стадиони, хотели, цркви, и останати типови на 3Д објекти.

Инфраструктура

Можеме да ја визуелизираме инфраструктурата која сакате да ја претставите. Градиме 3Д патишта и останат тип на инфраструктура.

Луѓе

Може да додаваме и луѓе во 3Д анимационите видеа, за да видеата добијат поголема живост и да рефлектираат подобро реална ситуација.

  • Pekara Zdravje
  • Tivius office space

Element

Become a Member


Continue

Добивај совети и трикови од
Дигиталниот Маркетинг

Исто така, дознај за најновите трендови од областа на дигиталниот маркетинг