Tivius Productions

Првиот бесплатен Водич во Дигитален Маркетинг на македонски јазик

Зошто на секој бизнис денес му е неопходен дигиталниот маркетинг? Кои се основните елементи и алатки на дигиталниот маркетинг?

Како да ја зголемите продажбата и профитот на вашиот бизнис, користејќи ги можностите и алатките на дигиталниот маркетинг?

Моќта на социјалните мрежи. Кога и што да објавувате на Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, YouTube? Како да ја таргетирате правата публика со спонзорирани постови на Facebook?

Како со креативно видео да придобиете нови клиенти и купувачи? Можностите на модерниот веб сајт и техниките за оптимизација на Google и останатите пребарувачи (SEO).

Element

Become a Member


Continue

Добивај совети и трикови од
Дигиталниот Маркетинг

Исто така, дознај за најновите трендови од областа на дигиталниот маркетинг