Tivius Productions

Цени

Тивиус Основни Услуги

Ова се цените за нашите основни услуги. За дополнителни додатоци плус овие наведени во пакетите, ве молиме кликнете на копчето на крајот од оваа страна, и пополнете ја формата, со цел да утврдиме прецизна цена за вас.

 • Основен веб сајт

 • €350/ вкупна цена

  • Динамичен веб сајт со најмногу 5 страници
  • Респонзивен на мобилни уреди, таблети, лаптоп и десктоп компјутери
  • Поврзување со социјалните мрежи: Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, YouTube
  • Интегрирана Google мапа и основна контакт форма
  • Еднојазичен
  • Google Analytics и основен SEO (оптимизација на пребарувачи)
  • Едногодишен хостинг
 • Резервирај
 • Пакет фотографии

 • €150/ 15 фотографии

  • вкупно 15 фотографии
  • екстериерна или интериерна фотографија
  • Пост-продукција вклучена
  • Фотографии во висока резолуција во елетронска форма
  • Концептот за фотографиите го развиваме заедно со клиентот
  • Секоја дополнителна фотографија се доплаќа по 5 евра
  • Трошоците за патување и за модели не се вклучени во цената
 • Резервирај

Element

Become a Member


Continue