Tivius Productions

Дигитален маркетинг за твојот бизнис

Подобри ја продажбата и растот на твојот бизнис со ефективни онлајн маркетинг техники, алатки и стратегии

Одбери го најдобриот план за твојот бизнис

Направивме анализа на пазарот. Откривме дека следниве пакети се она што им е потребно на фирмите во Македонија. Кој пакет е идеалниот за тебе? Забелешка: овие ценовни пакети се однесуваат само за компании кои се лоцирани во Македонија

 • Основен

 • 220 €/ месечно

  • Основен маркетинг план и стратегија за кампањи
  • Менаџирање на 2 профили на социјалните мрежи. 5 објави на фејсбук (+5 stories) и 5 објави на инстаграм (+5 stories) неделно
  • 20 професионални фотографии или 20 креативни графички дизајни месечно
  • Copywriting - пишување на уникатни и креативни текстови за објавите
  • Менаџирање со спонзорирани кампањи и создавање на оптимална таргет публика. Буџетот за спонзорирање е определен од клиентот и се плаќа дополнително
  • Менаџирање на пораки и коментари
  • Месечен извештај
 • Резервирај
 • Напреден

 • 320 €/ месечно

  • Напреден маркетинг план и стратегија за кампањи
  • Менаџирање на 2 профили на социјалните мрежи. 5 објави на фејсбук (+5 stories) и 5 објави на инстаграм (+5 stories) неделно
  • 20 професионални фотографии или 20 креативни графички дизајни месечно
  • Copywriting - пишување на уникатни и креативни текстови за објавите
  • Менаџирање со спонзорирани кампањи и создавање на оптимална таргет публика. Буџетот за спонзорирање е определен од клиентот и се плаќа дополнително
  • Менаџирање на пораки и коментари
  • 2 блог поста од по 500 збора
  • Емаил маркетинг (2 билтена месечно)
  • Месечен извештај
 • Резервирај
 • Премиум

 • 450 €/ месечно

  • Премиум маркетинг план и канал за продажба
  • Менаџирање на 3 профили на социјалните мрежи. 7 објави на фејсбук (+7 stories), 7 објави на инстаграм (+7 stories) и 7 објави на твитер или линкедин неделно
  • 30 професионални фотографии или 30 креативни графички дизајни месечно
  • Copywriting - пишување на уникатни и креативни текстови за објавите
  • Менаџирање со спонзорирани кампањи и создавање на оптимална таргет публика. Буџетот за спонзорирање е определен од клиентот и се плаќа дополнително
  • Менаџирање на пораки и коментари
  • 1 тестимониал видео до 30 секунди
  • 3 блог поста од по 500 збора
  • Емаил маркетинг (1 билтен неделно)
  • Месечен извештај
 • Резервирај
 • Корпоративен

 • 700€/ месечно

  • Корпоративен маркетинг план и канал за продажба
  • Менаџирање на 4 профили на социјалните мрежи. 7 објави на фејсбук (+7 stories), 7 објави на инстаграм (+7 stories), 7 објави на линкедин и 7 објави на твитер или пинтерест неделно
  • 40 професионални фотографии или 40 креативни графички дизајни месечно
  • Copywriting - пишување на уникатни и креативни текстови за објавите
  • Менаџирање со спонзорирани кампањи и создавање на оптимална таргет публика. Буџетот за спонзорирање е определен од клиентот и се плаќа дополнително
  • Менаџирање на пораки и коментари
  • 4 тестимониал видеа од по 30 секунди
  • 4 блог поста од по 500 зборови
  • Емаил маркетинг (1 билтен неделно)
  • Месечен извештај
 • Резервирај

Основен план

Создаден за микро, мали и средни бизниси

Дали сте микро, мала или средна фирма на која и треба помош за да ја зголеми продажбата? Или можеби сте старт-ап кој штотуку започнал на пазарот? Овој план е најсоодветен за мали и средни претпријатија, но и за индивидуи и старт-апи. На почетокот изработуваме основен маркетинг план според кој подоцна работиме на подобрување на вашето онлајн присуство и зголемување на продажбата. Минимумот за овој план е договор од барем 3 месеци.

Напреден план

Создаден за бизниси кои сакаат да ја зголемат продажбата

Секој маркетинг план започнува со приказна. Од тоа колку е убедлива и релевантна вашата приказна, ќе зависи и вашиот маркетинг успех. Во напредниот дигитален маркетинг план создаваме приказна за вашиот бизнис. Приказна што ќе привлече повеќе кликови, лидови и секако конверзии. Овој план е наменет за бизнисите кои сакаат да ја зголемат продажбата и да создадат одржлив и успешен бизнис. Минимумот за овој план е договор од барем 3 месеци.

Премиум план

Специјален план за компании кои сакаат извонредни резултати

Одличните резултати поврзани со продажбата и конверзијата се ретко резултат на случајност, туку повеќе резултат на прецизно фокусирани и мудро испланирани активности. Се што овој план содржи чини повеќе од 600 евра, но ние сакаме да го направиме достапно за нашите клиенти за поприфатлива цена од 400 евра. Минимумот за овој план е договор од барем 3 месеци.

Корпоративен план

Флексибилен пакет за големи компании

Ако сте голема компанија со голем обрт и имате успешен бизнис, но сакате да го кренете вашиот маркетинг на друго ниво, овој план е најсоодветен за вас. Ја создадовме оваа уникатна понуда за специјално за вашата компанија. Во фазата на подготовка ги дефинираме целите, обемот на работа и очекуваните резултати. Минимумот за овој план е договор од барем 3 месеци.

Тимот кој ќе работи за вас

Нашиот тим е посветен на резултати и со големо искуство во областа на дигиталниот маркетинг

Благој Ѓелевски

Истражувач кој стана веб дизајнер. Веб дизајнер кој стана digital marketer. Digital marketer кој одлучи да ги спои сите тие вештини заедно, и да ги имплементира нив во праксата со цел да создаде исклучитено успешни маркетинг кампањи за неговите клиенти. Омилена мисла: “Верувај му на она што ти дава значење и прифати го за твој водич“ од Карл Јунг.

Александар Ѓелевски

Александар е нашиот креативен мотор. Овој човек работи 16 часа дневно се додека работата не биде совршено комплетирана. Тој е нашиот дизајнер, видео продуцент и фотограф. Тој е креатор на нашата графичка содржина, која покрај редовната содржина, е нашиот главен ресурс за дигитален маркетинг во кампањите што ги создаваме. Омилен цитат: "Дисциплината е мост помеѓу целта и постигнувањата" од Џим Рон.

Мартин Толовски

Маркетинг професионалец и веб дизајнер. Започна со градење на веб страници и постепено се рефокусираше на она што го сака најмногу: Маркетингот преку содржина. Применува директен и ефективен пристап кон онлајн маркетингот кој носи резултати за неговите клиенти. Омилен цитат "Содржината е крал, но маркетингот е кралицата, и таа го води домаќинството." - Гери Вејнерчук

Некои од нашите клиенти

 • Evroins Osiguruvanje
 • Cajs watches
 • Biotiko
 • ELTE SVETOT NA ALATITE
 • ELEN JTD VINICA
 • Brooklyn Bar&Kitchen

Element

Become a Member


Continue