Tivius Productions

Графички дизајн

Креативни Графички Дизајни

Што е првата работа која го претставува вашиот бренд? Тоа е вашето лого, постер, билборд. Токму затоа тие елементи се исклучително важни, бидејќи се прва асоцијација за вашиот бренд. Создаваме уникатни графички дизајни, логоа и постери, но исто така и дигитален маркетинг кој ќе го зајакне и прошири вашиот бренд.

Изработка на лого

Дизајн на секаков вид на векторски логоа за мали, средни и големи компании.

Дизајни за социјални мрежи

Креативни дизајни за маркетинг на социјални мрежи (фејсбук, инстаграм).

Дизајни за постери, билборди и флаери

Изработка на секаков вид на дизајни за билборди, постери и флаери.

 • Nena dent logo
 • Divinum Prime Logo
 • Flaer Akvamarin
 • Chuqee logo design
 • dreams trans designs
 • Octa support designs
 • Ekstra Bus designs
 • Alma BP
 • KUPER MAKEDONIJA
 • Magic Minds School - Design for Billboard
 • Hotel Feni
 • Brooklyn & Chapter designs
 • Casa Cubana Breakfast
 • Finesa Dent
 • Vais-Fas

Element

Become a Member


Continue

Добивај совети и трикови од
Дигиталниот Маркетинг

Исто така, дознај за најновите трендови од областа на дигиталниот маркетинг