Одржавка за вашата WordPress веб страна

Обезбедуваме професионално одржување на WordPress веб страни. Нашите два пакети вклучуваат редовно ажурирање, основна безбедност, чување копии и многу повеќе

Изберете го најдобриот план за вас

Создавајќи повеќе од 60 веб страни досега, ги видовме и слушнавме потребите на нашите клиенти, и ги создадовме овие два пакети за одржување на веб страни

Основен
79€месечно
  • ✓ Ажурирања на WordPress
  • ✓ Ажурирања на теми и додатоци
  • ✓ Основно следење на безбедноста (со додатоци за заштита Anti-malware и Wordfence)
  • ✓ Неделни резервни копии
  • ✓ 2 часа услуги (вклучени само: промена на слики, текстови, додавање на нови производи, нови категории и нови страници)
Menu