SEO во Македонија

Креираме SEO кампањи насочени кон резултати, следејќи го алгоритмот на Google, преку обезбедување вредност за корисниците

Што всушност правиме?

Наместо да ги збунуваме и преоптоваруваме нашите клиенти, ние ја правиме структурата и активностите на во нашите SEO кампањи транспарентни и разбирливи. Ова се 6-те столба на нашите SEO кампањи

keyword research tivius

Истражување на клучни зборови

Ние ја анализираме намерата на корисникот и пребарувањето на фреквенција на клучни зборови во различни индустрии. Исто така, ги разгледуваме клучните зборови што ги користат вашите конкуренти. Конечно, создаваме листа со клучни зборови и фрази за пребарување кои имаат најголема можна шанса за подобрување.

competitors analysis tivius

Анализа на конкуренција

Клучно е да ги знаете вашите конкуренти. Со деконструкција на нивните стратегии за оптимизација, можеме да создадеме подобри и поефикасни стратегии и кампањи за оптимизација и да ги надминеме според ранг на Google. За анализа на конкуренцијата, ние користиме напредни алатки и онлајн апликации.

Website audit tivius

Анализа на веб страни

После опсежното истражување на клучни зборови и анализа на конкурентите, ние користиме напредни апликации и софтвери за да ја проанализираме вашата веб-страница подетално. На овој начин ние разбираме како е изградена веб страната и се обидуваме да најдеме технички грешки.

on page seo

On-Page SEO

On-Page SEO значи промени што ги спроведуваме на вашата веб-страница со цел да ја оптимизираме внатрешно. Тоа подразбира создавање оптимална внатрешна структура за поврзување, оптимизација на брзината, оптимизација на URL-адресите, наслови на страници, ознаки за наслови на оптимизација, додавање алт описи и мета описи.

off page seo tivius

Off-Page SEO

Основниот елемент на off page SEO е градење на линкови. Backlink е спомнување на вашата веб страна на друга надворешна веб-страна. Имајќи висококвалитетни линкови што упатуваат кон вашата веб-страна го зголемува авторитетот на вашата страница и на крајот ја подобрува видливоста на брендот.

Reporting seo tivius (2)

Извештај

Известувањето и следењето на напредокот е од суштинско значење за пронаоѓање на слабите врски и подобрување на SEO кампањата. Нашиот месечен образец за известување вклучува листа на завршени активности и постигнати резултати (рангирање на варијација на таргетираните клучни зборови).

Одберете го најдобриот SEO план за вашиот бизнис

SEO за веб страни за онлајн продажба
  • Најмалку 3 месеци SEO кампања;
  • Истражување на клучни зборови (максимум 40 клучни зборови или фрази);
  • Анализа на конкуренцијата (максимум 10 конкуренти)
  • Стандардна ревизија на веб-страната (Пронаоѓање на 404 страници, скршени врски и грешки)
  • On-Page SEO на максимум 100 страници/производи (Подобрување на внатрешната структура и интерно поврзување | Оптимизирање на URL, SEO Title tag, Page title и H1 tag | Додавање на мета-опис на страниците и алтернативен опис на сликите);
  • 1 оптимизиран блог пост до 500 зборови;
  • Off-Page SEO (Обезбедување на минимум 2 релевантни линкови од други веб страни со оптимизиран anchor текст);
  • Технички SEO (Додавање на веб-страната во Google Search Console и доставување на XML-мапа на сајтот | Подобрување на брзината | Дефинирање на canonical url’s | Дефинирање на Robots meta tags | Елиминирање на дупликат содржина | 301 пренасочување);
  • Месечен извештај

* Месечниот работен план со детални активности ќе биде обезбеден од нас во ексел лист формат, откако ќе се потпише договорот.

** Минимумот за договор за секој план е најмалку 3 месеци.

Побарајте понуда

SEO е инвестиција која секогаш ќе ви даде огромни придобивки на среден и долг рок. Дали сте подготвени да инвестирате во вашиот органски раст и да ја зголемите видливоста на брендот?

Испратете ни барање преку оваа форма и нашиот тим ќе ви одговори во рок од 24 часа со официјален цитат. Со нетрпение очекуваме да го подобриме вашето SEO.

На овој линк се наведени благодарностите за иконите што се користат на оваа страница.

Fill out this field
Please enter a valid email address.
Fill out this field
Fill out this field
Select an option
Fill out this field