Tivius Productions

Услуги

Креирај ја твојата порака кон светот!

Дозволете ни да создадеме препознатлив бренд за вашиот продукт. Дозволете ни да создадеме дигитален маркетинг за вашата компанија кој ќе остави силен впечаток на пазарот. Нашите аудио-визуелни содржини (видеа, фотографии, веб дизајни и графички дизајни) создаваат уникатна и силна порака за вашиот бизнис.

Што добивате:

Може да одберете дали сакате некоја од нашите поединечени услуги или целосен пакет по специјална цена

Видео за вашиот бизнис

Како да го придобиете вниманието на клиентите? Видео реклама со посебна приказна, е најдобриот начин да го зголемите бројот на вашите купувачи.

3Д анимација

Дали сакате уникатна 3Д анимација со креативна приказна, која дефинитивно ќе го привлече вниманието на луѓето? Тимот на Тивиус Продукција е тука да го направи тоа возможно.

Модерен веб сајт

Веб страни респонзивни на мобилни уреди, со креативен слајдер, интерактивна и флексибилна содржина, број на страни по ваша желба и многу други додатоци и апликации.

Креативни графички дизајни

Создаваме уникатни графички дизајни, логоа и постери, но исто така и дигитален маркетинг кој ќе го зајакне и прошири вашиот бренд.

Професионална фотографија

Одберете од широката палета на можности за корпоративни (бизнис) фотографии, фотографии на производи, персонални фотографии (индивидуални фотосесии), како и свадбени фотографии.

Маркетинг на социјални мрежи

Денес скоро секој бизнис има своја фејсбук фан страна. Но, 90% од бизнисите не знаат како да ја искористат вистинската моќ на социјалните мрежи со цел да придобијат повеќе клиенти.

Вашите чекори до успехот

Идеја
Соработка
Дизајн и продукција
Реализација

Најпопуларни услуги

Нашите креативни дигитални содржини ќе ја зголемат препознатливоста и видливоста на вашата компанија на пазарот, што ќе помогне кон значително зголемување на вашата продажба и профитабилност.

Секој продукт нуди одредена вредност. Како, вашите потенцијални клиенти и купувачи, ќе дознаат која е вредноста на вашиот продукт или услуга, пред да ја купат? Зошто да го купат баш вашиот производ/услуга, а не тој на вашата конкуренција? Што е она што го издвојува вашиот продукт од останатите?

Фотографија

Фотографијата е одличен начин да визуелно го промовирате вашиот продукт. Преку креативна игра на светлина и бои, фотографијата може да биде многу моќна маркетинг алатка.

Видео

Денес, видеото е најпопуларниот и најбрзорастечки елемент во маркетингот. Ништо не може посилно и повпечатливо да пренесе порака или приказна, од видеото. Преку видео содржините, вашите продукти и услуги оживуваат и стануваат попривлечни од тие на вашата конкуренција.

Веб Дизајн

Веб сајтот е лицето на секоја компанија. Прашањето е: Каков впечаток сакате да оставите пред вашите клиенти? Компанија со лош или без веб сајт, остава лош прв впечаток, и не го привлекува вниманието на купувачите.

Графички Дизајн

Што е првата работа која го претставува вашиот бренд? Тоа е вашето лого, постер, билборд. Токму затоа тие елементи се исклучително важни, бидејќи се прва асоцијација за вашиот бренд.

Element

Become a Member


Continue