Изработка на модерни веб страни

Ние сме компанија специјализирана во веб дизајн. Креираме различни типови на веб страни, од професионални бизнис веб сајтови, веб портали за вести, па се до веб страни за е-продажба, но и било каков друг вид на специфични веб сајтови. По желба на клиентите, овозможуваме интеграција на виртуелен пос терминал, membership и логирање, секакви типови на контакт форми и форми за резервација, повеќејазичност, интеграција со социјални мрежи, дополнителни додатоци, интерактивна и флексибилна содржина, и број на страни по ваша желба.

Веб дизајн на сајтови од нула

Веб сајтот е најмалиот заеднички содржател за еден успешен бизнис. Професионалците се согласни дека квалитетниот веб сајт ги зголемува шансите за успех на вашиот бренд.

Редизајн на постоечки веб страни

Ако вашиот веб сајт изгледа застарено, доколку е бавен, и не е респонзивен на мобилни уреди, тогаш вие губите купувачи. На вашиот сајт му е потребен нов свеж изглед!

Поддршка и одржување

Нудиме комплетно одржување на вашиот веб сајт. Исто така, нудиме хостирање на вашиот сајт, како и постојано апдејтување и одржување на безбедноста.

Дали сакате модерен веб сајт?

Дел од нашето веб дизајн портфолио

Подолу може да погледнете веб страните што ги имаме изработено за клиенти од целиот свет

Web platform for YES Alliance

Име на проектот: Веб платформа (интранет)

Линк: www.app.yes-alliance.org

Клиент:Youth Entrepreneurship Support Alliance – YES Alliance

Перформанси: Login & membership; User dashboard; Private & secure content; Private forums and groups; Community events; Collaborative documents; Private messages; Members (Search & filters); Activities (social wall).

Website for YES Alliance

Име на проектот: Веб страна за YES Alliance Network

Линк: www.yes-alliance.org

Клиент: Youth Entrepreneurship Support Alliance – YES Alliance

Перформанси: Респонзивен дизајн, секција за членки со паметни филтри и динамички полиња, секција за настани (со календар), секција за емаил билтен, како и секција со ресурси (публикации, туторијали, вебинари).

Име на проектот: Веб страна за суплементи во исхраната

Линк: www.omnikum.mk

Клиент: Македонија лек

Перформанси: Респонзивен дизајн, секција за производи, блог секција, интеграција на Google мапа, контакт и интеграција со социјалните мрежи, интерактивна мапа со пинови од локации, тријазичност (македонски, англиски и албански).

Име на проектот: Веб страна за градежна компанија

Линк: www.albekat-grup.com

Клиент: Албекат Груп

Перформанси: Респонзивен дизајн, портфолио секција, интеграција на Google мапа, тријазичност (англиски, македонски и албански), фотографии од објектите.

Име на проектот: Корпоративна/Портфолио веб страна

Линк: www.stokuca.com.mk

Клиент: Стокуќа ДООЕЛ

Перформанси: Респонзивен дизајн, респонзивен анимиран слајдер на почетната страница, портфолио секција, филтер за категориите, интеграција на Google мапа, двојазична страница (англиски и македонски)

Име на проектот: Веб страна за недвижнини

Линк: www.homeart.mk

Клиент: Хомеарт Агенција за Недвижности

Перформанси: Респонзивен дизајн, напреден филтер за пребарување според различни карактеристики, напреден систем за позадинско управување со недвижнините, интуитивни контакт форми, интеграција со социјални мрежи.

Име на проектот:Веб дизајн за транспортна компанија од САД

Линк: www.fokalogistics.com

Клиент: Foka Logistics Inc.

Перформанси: Респонзивен дизајн, напредна форма за апликации за возачи со дигитален потпис, интеграција на Google мапа, контакти и интеграција со социјалните мрежи.

Име на проектот: Корпоративна веб страна

Линк: www.metalapostolov.com.mk

Клиент: Метал Апостолов

Перформанси: Респонзивен дизајн, позадинско видео на почетната страница, секција со услуги, интеграција на Google мапа, контакт форма и интеграција со социјални мрежи.

Име на проектот: Веб дизајн за транспортна компанија од САД

Линк: www.bolttrucking.com

Клиент: Bolt Trucking Inc.

Перформанси: Респонзивен дизајн, напредна форма за апликации за возачи со дигитален потпис, интеграција на Google мапа, контакти и интеграција со социјалните мрежи.

Име на проектот: Веб дизајн за транспортна компанија од САД

Линк: www.give2getinc.com

Клиент: Give2Get Inc.

Перформанси: Респонзивен дизајн, позадинско видео на почетната страница, напредна форма за апликации за возачи со дигитален потпис, интерактивна мапа на САД, интеграција на Google мапа, контакти и интеграција со социјалните мрежи.

Име на проектот: Е-продавница за органски мед

Линк: www.floreo.mk

Клиент: Биотико ДОО

Перформанси: Респонзивен дизајн, интеграција со виртуелен пос терминал за плаќање, секција за производи, опции за кошничка и плаќање, блог секција, интеграција на Google мапа, контакт и интеграција со социјалните мрежи.

Aladin store

Име на проектот: Е-продавница

Линк: www.aladin.com.mk

Клиент: Аладин Сторе

Перформанси: Респонзивен дизајн, интеграција со виртуелен пос терминал за плаќање, секција за производи, напреден филтер, опции за кошничка и плаќање, блог секција, контакт и интеграција со социјалните мрежи.

Име на проектот: Редизајн на веб страна за осигурителна компанија

Линк: www.euroins.com.mk

Клиент: Евроинс Осигурување

Перформанси: Респонзивен дизајн, секција со осигурителни производи, секција блог, интеграција на Google мапа, контакти и интеграција со социјални мрежи.

Име на проектот: Редизајн на веб страна за компанија за врати и прозорци

Линк: www.nikibogdanci.mk

Клиент: Ники Богданци

Перформанси: Респонзивен дизајн, секција со производи, секција портфолио, блог секција, интеграција на Google мапа, контакти и интеграција со социјални мрежи.

Име на проектот: Веб платформа за поврзување МНК и МСП во Македонија

Линк: www.kompanii.mk

Клиент: Институт Finance Think

Перформанси: Напредно пребарување, Модул за логирање, модул за корисници, респонзивен дизајн, база на податоци со компании, пребарување по локација, интеграција на Google мапи, профил за секоја компанија и можност за самостојно креирање на профил, интеграција со социјални медиуми.

Име на проектот: Алтернативни туристички дестинации во Македонија

Линк: www.adventuretrails.mk

Клиент: Институт Finance Think

Перформанси: Напредно пребарување, респонзивен дизајн, База на податоци со тури, интеграција на Google мапи, профил за секоја тура, интеграција со социјални медиуми.

Име на проектот: Веб страна за Хотел Романтик Дојран

Линк: www.hotelrp.mk

Клиент: Хотел Романтик Плаза

Перформанси: Форма за резервација со прилагодени полиња, видео во позадина, респонзивен дизајн, посебна секција за типовите на соби, галерија, интеграција со Google мапа, интеграција со социјалните мрежи.

Име на проектот: Веб страна за производи за хигиена

Линк: www.globalservis.mk

Клиент: Глобал Сервис

Перформанси: Респонзивен дизајн, слајдер на почетна, секција за производи, секција блог, интеграција со социјалните мрежи.

Име на проектот: Веб страна за компанија за внатрешен дизајн

Линк: www.ipdesign.com.mk

Клиент: ИП Дизајн

Перформанси: Респонзивен дизајн, портфолио со проекти, позадинска музика,
контакт форма, основна оптимизација, галерија, интеграција со социјални мрежи.

Име на проектот: Веб страна за расадник

Линк: www.pinus.com.mk

Клиент: Пинус Гарден Центар

Перформанси: Респонзивен дизајн, секција за производи, контакт форма, галерија, Google мапа, Интеграција со социјални мрежи.

Име на проектот: Веб страна за компанија за производство на пелети

Линк: www.ekolife.mk

Клиент: Еколајф

Перформанси: Респонзивен дизајн, калкулатор,
контакт форма, google мапа, SEO, галерија, интеграција со социјални мрежи.

Име на проектот: Веб страна за компанија за производство на мед

Линк: www.zoralek.com

Клиент: Зоралек

Перформанси: Респонзивен дизајн, секција за производи, Блог, контакт форма, Галерија, Google мапа, SEO, Интеграција со социјални мрежи.

Име на проектот: Веб сајт за компанија за чистење

Линк: www.ekomagija.mk

Клиент: Екомагија

Перформанси: Респонзивен дизајн, апликација за онлајн резервации со календар, контакт форма, Google мапа, SEO, галерија, интеграција со социјалните мрежи.

Име на проектот: Веб страна за општина

Линк: www.gradsko.gov.mk

Клиент: Општина Градско

Перформанси: Респонзивен дизајн, секција за вести и известувања, контакт форма, Галерија, Документи, секција со видеа, Google мапа, Интеграција со социјални мрежи.

Име на проектот: Веб сајт за шпедиција

Линк: www.evrosped.com

Клиент: Еврошпед

Перформанси: Респонзивен дизајн, апликација за букирање и резервација,
контакт форма, google мапа, основен SEO, галерија, интеграција со социјални мрежи.

Име на проектот: Веб сајт за прехранбена компанија

Линк: www.kim.com.mk

Клиент: КИМ

Перформанси: Респонзивен дизајн, секција за видеа, галерија, блог, основен SEO, контакт форма, google мапа, интеграција со социјални мрежи.

Име на проектот: Веб сајт за хотел

Линк: www.hotelfeni.com

Клиент: Хотел ФЕНИ

Перформанси: Респонзивен дизајн, апликација за букирање,
контакт форма, google мапа, основен SEO, галерија, интеграција со социјални мрежи.

Име на проектот: Веб портал за сатирични вести

Линк: www.fn.mk

Клиент: Фчерашни Новости

Перформанси: Секција за новости поделени по категории, секција за видеа, респонзивен дизајн, интеграција со социјални мрежи.

Име на проектот: Македонски Енергетски Форум

Линк: www.mef.mk

Клиент: ЗИП Институт и ЕЛЕМ

Перформанси: Респонзивен дизајн, интегриран систем за онлајн плаќање,
контакт форма и форми за резервација, google мапа, основен SEO, интеграција со социјални мрежи.

Име на проектот: Веб сајт за забна ординација

Линк: www.fujident.mk

Клиент: Фуџи Дент

Перформанси: Респонзивен дизајн, контакт форма и google мапа, секција за тестимонијали, интеграција со социјални мрежи.

Име на проектот: Веб сајт за Парфимерија

Линк: www.bota.mk

Клиент: Парфимерија Бота (Кавадарци, Македонија)

Перформанси: Респонзивен дизајн, 50+ парфеми внесени на страната продукти,
контакт форма, google мапа, основен SEO, интеграција со социјални мрежи.

Име на проектот: Веб платформа за статистика во средните училишта

Линк: www.budnooko.mk

Клиент: ИСИЕ (Скопје, Македонија)

Перформанси: Респонзивен дизајн, 100+ табели со статистички податоци, респонзивни графици, Секција за фејсбук коментари, интеграција со социјални мрежи.

Име на проектот: Веб сајт за невладина организација

Линк: www.kvantum.org

Клиент: Здружение Квантум Прима (Кавадарци, Македонија)

Перформанси: Респонзивен дизајн, преглед на цел екран, поврзаност со социјални мрежи, секција за блог, SEO, Google Analytics, Google maps, контакт форма

Име на проектот: Веб сајт за продукциска компанија

Линк: www.megaproduction.mk

Клиент: Мега Продукција (Охрид, Македонија)

Перформанси: Респонзивен дизајн, галерија со видеа, галерија со фотографии, контакт форма, Google мапа, поврзаност со социјални мрежи.

Име на проектот: Веб сајт за Rent a Car компанија

Линк: www.cityrentacar.mk

Клиент: City Rent a Car (Скопје, Македонија)

Перформанси: Респонзивен дизајн, слајдер со автомобили, апликација за букирање, интерактивна мапа, секција за новости, SEO, Google Analytics, интегрирана контакт форма, social media sharing options.

Име на проектот: Портфолио веб сајт

Линк: www.mozaik.mk

Клиент: Мозаик Продукција (Скопје, Македонија)

Перформанси: Респонзивен дизајн, интеграција со социјални мрежи, категоризација на видеа и фото галерии, SEO, контакт форма.

Име на проектот: Веб сајт за туристичка агенција

Линк: www.ekstrabus.com.mk

Клиент: Екстра Бус (Кавадарци, Македонија)

Перформанси: Респонзивен дизајн, преглед на цел екран, слајдер, апликација за пребарување понуди, категории и пакети за аранжмани, апликација за букирање и резервација, SEO, Google Analytics, Google Maps, интегрирани контакт форми.

Име на проектот: Платформа за економски анализи и политики

Линк: www.financeimpaq.mk

Клиент: Институт Finance Think (Скопје, Македонија)

Перформанси: Респонзивен дизајн, слајдер на почетна, основен SEO, Google Analytics, Google мапа, контакт форма, поврзаност со социјални мрежи.

Menu