Tivius Productions

Видео Маркетинг за Твојот Бизнис

Видео маркетингот е најефикасната маркетинг алатка денес. Добијте го неопходниот поттик за раст на вашиот бизнис со некој од нашите видео-маркетинг пакети.

Инвестирањето во маркетинг е една од најдобрите инвестиции
што можете да ги направите

Направивме детално истражување на пазарот и ги создадовме овие 3 видео маркетинг планови. Ве молиме изберете кој најдобро одговара за вашиот бизнис

 • Основен

 • 145 €/ по видео

  • Основен план и стратегија за видео
   маркетинг
  • Креирање на минимум 4 видеа од по 30 секунди (целосна продукција и пост-продукција)
  • Секое видео ќе се снима на максимум една локација
  • Овој план е најсоодветен за видео маркетинг за 2 месеци
  • Можност за додавање на 2D анимациски ефекти. Вклучена е корекција на боја. Вклучен е HI-tech пренослив аудио рекордер.
  • Сценариото го креираме заедно со клиентот
  • Патните трошоци и трошоците за модели не се вклучени во цената
  • Извештај на крајот од видео маркетинг програмата
  • * Ако ние ги организираме/ангажираме моделите и локациите, тогаш клиентот плаќа дополнителен износ за оваа намена
 • РЕЗЕРВИРАЈ
 • Напреден

 • 132 €/ по видео

  • Напреден план и стратегија за видео маркетинг
  • Креирање на минимум 8 видеа од по 30 секунди (целосна продукција и пост-продукција)
  • Секое видео ќе се снима на максимум две локации
  • Овој план е најсоодветен за видео маркетинг за 4 месеци
  • Можност за додавање на 2D анимациски ефекти. Вклучена е корекција на боја. Вклучен е HI-tech пренослив аудио рекордер.
  • Сценариото го креираме заедно со клиентот
  • Патните трошоци и трошоците за модели не се вклучени во цената
  • Извештај на крајот од видео маркетинг програмата
  • * Ако ние ги организираме/ангажираме моделите и локациите, тогаш клиентот плаќа дополнителен износ за оваа намена
 • РЕЗЕРВИРАЈ
 • Премиум

 • 120 €/ по видео

  • Премиум план и стратегија за видео маркетинг
  • Креирање на минимум 12 видеа од по 30 секунди (целосна продукција и пост-продукција)
  • Секое видео ќе се снима на максимум три локации
  • Овој план е најсоодветен за видео маркетинг за 6 месеци
  • Можност за додавање на 2D анимациски ефекти. Вклучена е корекција на боја. Вклучен е HI-tech пренослив аудио рекордер.
  • Сценариото го креираме заедно со клиентот
  • Патните трошоци и трошоците за модели не се вклучени во цената
  • Извештај на крајот од видео маркетинг програмата
  • * Ако ние ги организираме/ангажираме моделите и локациите, тогаш клиентот плаќа дополнителен износ за оваа намена
 • РЕЗЕРВИРАЈ

Како се одвива целиот процес

Дефинирање на пораката
Пишување сценарио и организација
Снимање и продукција
Пост-продукција/монтажа

Добијте попуст од 5% ако резервирате преку овој формулар сега!

Element

Become a Member


Continue