Снимање реклами и спотови

Во денешниот дигитален свет, најпопуларна содржина е видеото. Ништо не може да опфати момент, раскаже приказна, или да пренесе порака, посилно од видеото. Вашите продукти и услуги, преку видеото, оживуваат и стануваат попривлечни за купувачите. Во Македонија, во последниве години, видеата стануваат се популарни кај компаниите, без разлика, дали се мали, средни и големи.

Видео продукција

Снимање и продукција на високо квалитетни видеа со камера Sony Alpha 7 – Mark IV.

Монтажа

Го правиме целиот процес на пост-продукција на видео и корекција на боја.

Анимациски ефекти

Додавање на анимациски ефекти на видеата (текстови, елементи, графици).