Tivius Productions

За Нас

Кое сме ние и што работиме?

ТИВИУС ДООЕЛ е дигитална маркетинг агенција регистрирана на 18.12.2017, со адреса на ул. Шишка бр.60, 1430 Кавадарци, Република Македонија.

Нашата приказна започна некаде декември 2014 година како проект на 4-ца млади ентузијасти кои работеа како во областите видео продукција, фотографија, веб дизајн, графички дизајн и маркетинг на социјални мрежи.

Нашата мисија уште од почетокот беше и останува создавање вредност за нашите клиенти т.е. аудио-визуелни содржини и маркетинг кампањи, кои ќе содржат креативни пораки, и ќе создадат уникатен белег за секој наш клиент.

Нашата специјалност

Видео 95%

Фотографија 90%

Веб Дизајн 95%

Графички Дизајн 90%

Социјални Мрежи 90%

Дигитален Маркетинг 95%

3Д Анимации 70%

Опрема и вештини

Опрема за фотографија

Canon EOS 70D DSLR; Lenses (Canon EF 50mm and Sigma 35mm 1.4f ART); Softbox 80×120 cm; Collapsible Reflector 5 in 1 – 100x 150 cm; Beauty Dish – 50 cm.

Дизајни за постери и билборди

Креирање дизајни за постери, билборди, визит картички, плакати, логоа и секаков друг вид на графички дизајни.

Опрема за видео

Canon EOS 70D DSLR; DJI Ronin M; Slider Lite 100cm; Benro tripod with fluid head; Zoom H4n portable recorder; AKG C417 PP Condenser Microphone; LED light Iceberg HY-200.

Модели во фотографиите и видеата

Нудиме единствена можност, по ваша желба и потреба, да вклучиме модели во видео рекламата или во фотосесијата за вашата компанија.

Фејсбук кампањи

Управување со повеќе сметки преку фејсбук бизнис менаџмент, како и креирање на спонзорирани реклами. Креирање на таргетирани фејсбук публики.

Маркетинг кампања

Совети и запознавање на вашиот тим за дигиталниот маркетинг; Маркетинг на содржина; Кампањи на социјални мрежи и спонзорирани реклами на фејсбук.

Ова е нашиот тим

member

Александар Ѓелевски

Видео продуцент и фотограф

Експертиза во видео продукција, фотографија и 3Д анимации

member

Јоцо Тодоровски

Дигитален маркетинг

Експертиза во креирање маркетинг стратегии. Планирање и спроведување кампањи на европските пазари

member

Благој Ѓелевски

Веб Дизајн и Маркетинг

Експертиза во веб дизајн и дигитален маркетинг. Менаџирање и креирање на маркетинг кампањи

member

Мартин Толовски

Социјални медиуми и ПР

Експертиза во пишување ПР текстови, маркетинг преку содржина, како и маркетинг на социјални мрежи

+

Комплетирани проекти

Години постоење

%

Зголемување на продажбата на клиентите

%

Задоволни клиенти

Што нашите клиенти велат за нас

Флексибилен, респонзивен и креативен тим. Навистина знаат како да го направат клиентот задоволен.

Благица Петрески, Извршен Директор во Finance Think

Тивиус Продукција
2016-10-13T20:47:18+00:00

Благица Петрески, Извршен Директор во Finance Think

Флексибилен, респонзивен и креативен тим. Навистина знаат како да го направат клиентот задоволен.

Имав задоволство да соработувам со тимот на Тивиус Продукција и можам да кажам дека ги надминаа моите очекувања. Навистина е реткост денес да најдете тим од млади професионалци кои дефинитивно го разбираат она што го прават. Ако барате ефикасност, посветеност и високо ниво на професионализам, не барајте повеќе, Тивиус е вистинскиот тим за вас.

Марио Јовановски, Основач на МариоФит

Тивиус Продукција
2016-10-05T12:39:00+00:00

Марио Јовановски, Основач на МариоФит

Имав задоволство да соработувам со тимот на Тивиус Продукција и можам да кажам дека ги надминаа моите очекувања. Навистина е реткост денес да најдете тим од млади професионалци кои дефинитивно го разбираат она што го прават. Ако барате ефикасност, посветеност и високо ниво на професионализам, не барајте повеќе, Тивиус е вистинскиот тим за вас.

Одличен и професионален тим. Овие момци навистина можат да направат чуда!

Коста Петров, CEO, P World

Тивиус Продукција
2016-10-05T12:32:21+00:00

Коста Петров, CEO, P World

Одличен и професионален тим. Овие момци навистина можат да направат чуда!
0
0
Тивиус Продукција

Element

Become a Member


Continue

Добивај совети и трикови од
Дигиталниот Маркетинг

Исто така, дознај за најновите трендови од областа на дигиталниот маркетинг