Tivius Productions

Blog Standard

Одбирање на Вистинската Боја за Твојот Бренд

  Да зборуваме малку за боја. Повеќето брендови сакаат да имаат уникатна боја, поради која ќе бидат препознатливи. Помисли Кока-Кола и Пепси. Дали одма помисли на црвена и сина боја? Или FedEx Ground и FedEx Express.  Тие се едни...

Details

Element

Become a Member


Continue