Tivius Productions

Blog Standard

СПОРЕДБА: Кој портал е повеќе посетен Плусинфо или Телеграф?

Деновиве актуелна е медиумската војна помеѓу приврзаниците на различните политички партии во Македонија. Иако е тешко да се процени силината на медиумите кои се на едната или на другата страна, ние се обидовме да направиме анализа и споредба на...

Details

10 причини зошто ти е потребен редизајн на веб сајтот

Денес, првите впечатоци за твојот бизнис се базираат скоро секогаш после првата посета на твојот веб сајт. Кога велам прв впечаток, мислам на визуелното. Редизајнот на визуелното и функционалното не е нешто што треба да го сфатиш како „Ах,...

Details

Кој претседателски кандидат во САД има најдобар веб сајт?

Во САД во полн ек се одвиваат внатрепартиските избори во Републиканската и Демократската партија. Вкупно 6 кандидати останаа како најсериозни претенденти за најмоќната позиција на светот, и тоа двајца кај Демократите и четворица кај Републиканците. Многу битен дел од...

Details

Важноста и вистинската цена на еден веб сајт

Човек би помислил дека денес секој е свесен за важноста што ја има веб-сајтот за било кој бизнис, без разлика дали се работи за мал бизнис или голема компанија. Една од работите која најмногу ме изненадува кај малите бизниси...

Details

Element

Become a Member


Continue