Tivius Productions

Blog Standard

Zara – технолошкиот гигант на светската мода (втор дел)

На кој начин Zara го постигнува овој зачудувачки успех? Одговорот е во нејзиниот систем за дистрибуција, но и маркетинг. Во 1974 година, Амансио Ортега ја отвори првата продавница Zara во далечниот северо-западен град Ла Коруња во Шпанија, денеска дом...

Details

Element

Become a Member


Continue