Tivius Productions

Blog Standard

Zara – технолошкиот гигант на светската мода (прв дел)

Амансио Ортега, сопственикот на брендот Zara, денес е најбогатиот човек на светот, со богатство од 79,5 милијарди долари. Компанијата Inditex, која е сопственик на Zara, но и на брендовите Massimo Dutti и Pull & Bear, денеска генерира поголемо богатство...

Details

Element

Become a Member


Continue

Добивај совети и трикови од
Дигиталниот Маркетинг

Исто така, дознај за најновите трендови од областа на дигиталниот маркетинг