Tivius Productions

Blog Standard

10 најмодерни трендови за веб дизајн

Основна карактеристика на модерниот веб дизајн е тоа што шарените и натрупаните содржини веќе не се воопшто кул, и се заменети со едноставноста и естетиката. Модерниот веб дизајн како никогаш досега не бил толку опседнат од едноставноста и потребата...

Details

Како да создадете одлична фејсбук фан страна и како да придобиете правилна публика

Денес скоро секоја компанија има своја фејсбук фан страна. Но, ретко која од нив знае правилно да ја користи за зголемување на продажбата и добивање нови клиенти. 1. Нека биде едноставно На врвниот ренесансен уметник Леонардо Да Винчи, му...

Details

10 легендарни мисли од најпознатите менаџери

Ви споделуваме листа од 10 најпознати и инспирирачки мисли и совети од некои од најуспешните менаџери и иноватори. 1. „Кога иновирате, бидете подготвени сите да ви велат дека сте луди“ – Larry Ellison, Oracle 2. „Како претприемач, секогаш се...

Details

5 вистини за бизнисот и претприемаштвото

Понекогаш се потребни совети од успешни претприемачи, кои поминале низ многу препреки и научиле многу драгоцени лекции. Вилијам Вандерблумен споделува 5 вистини за бизнисот и претприемаштвото. 1. Виртуелното е преценето Нема ништо поефикасно од тим од луѓе кои работат...

Details

Element

Become a Member


Continue