Tivius Productions

Blog Standard

Рекламирање – историја, цели и рекламни стратегии

Рекламирањето може да се следи назад до неговите почетоци во документираната историја. Археолозите кои работеле во земјите околу Средоземното Море ископале знаци кои огласувале различни настани и понуди. Римјаните боеле ѕидови да ги објават гладијаторските борби, а Фениќаните правеле...

Details

Не секој купувач е ваш потенцијален клиент!

Секој претприемач и иноватор смета дека неговиот производ или услуга се најдобри и дека секој би сакал да ги купи. Со таа длабоко вкоренета илузија, најголемиот број млади претприемачи, при својата маркетинг кампања таргетираат секој и секого и трошат...

Details

Element

Become a Member


Continue

Добивај совети и трикови од
Дигиталниот Маркетинг

Исто така, дознај за најновите трендови од областа на дигиталниот маркетинг