Tivius Productions

Blog Standard

Starbucks – компанијата со одлична маркетинг стратегија

Пред повеќе од 20 години, Хауард Шулц дојде до идеја да го донесе европскиот стил на кафетерии во Америка. На луѓето им требаше да се опуштат, веруваше тој – „да го помирисаат кафето“ и да уживаат во животот малку...

Details

Element

Become a Member


Continue

Добивај совети и трикови од
Дигиталниот Маркетинг

Исто така, дознај за најновите трендови од областа на дигиталниот маркетинг